Snorkelen
Het programma “Snorkel Diver” is je start naar een nieuwe fascinerende wereld. Het is een mooie manier om van je volgende vakantie een onvergetelijk avontuur te maken. Een gekwalificeerde SSI Snorkel Instructeur verteld je wat je moet weten, en leert je de vaardigheden die je nodig hebt om veilig en zeker van jezelf de onderwaterwereld te verkennen.

Snorkelen is een erg relaxte en tegelijkertijd spannende activiteit die voor alle leeftijdsniveaus geschikt is. U heeft er misschien nooit aangedacht om te leren snorkelen maar om het meeste uit uw snorkel ervaring te halen te leert u de juiste vaardigheden in kwaliteits-snorkelmateriaal.

Haal een SSI Try Snorkeling Brochure op bij je locale SSI facility of Snorkeling Club. Degene die meer willen weten, kunnen de Snorkel Diver Kit kopen. De kit is voorzien van achtergrond informatie, praktische toepassingen en hints voor een plezierige snorkelvakantie. Als u advies wilt over het materiaal ga dan naar uw locale SSI Dive Center!

Combineer uw snorkelavonturen met gerelateerde activiteiten zoals Digital Underwater Photography en Shark Diver.

 

De mogelijkheden zijn oneindig!
Ontdek een geheel nieuw gevoel! Snorkelen betekent zuiver plezier en avontuur tezelfdertijd. Het is makkelijker dan u wellicht zou denken en iedereen kan het leren. Dit uw kans om een heel nieuwe wereld te ontdekken.

Wij hopen dat u een hoop plezier beleeft als u met uw instructeur door het blauwe water glijdt. Als u in de toekomst door wilt gaan met uw onderwater avonturen, neem dan contact met uw locale SSI Facility of je volgende resort bestemming op. De mogelijkheden zijn oneindig met meer dan 2000 SSI Dive Centers in meer dan 110 landen die u van dienst kunnen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van uw SSI Dive Center…