Kinderen & Scuba Rangers
Scuba Rangers is niet zomaar een duikcursus voor kinderen, het kan ook een lange termijn activiteit zijn als ze lid worden van een Scuba Ranger Club! Tijdens de club sessies leren ze over onze omgeving, krijgen meer duikervaring en hebben samen een leuke tijd. Zij zullen dingen gaan doen als onderwater-fotografie, ‘s nachts duiken met fakkels in het zwembad, dierentuinen en aquaria bezoeken, naar de bioscoop gaan of deelnemen aan andere uitdagende activiteiten.

 

Veiligheid
Veiligheid van de kinderen is de hoogste prioriteit. Scuba Ranger-programma’s kunnen alleen worden gegeven door speciaal opgeleide instructeurs in een zwembad (of onder beschut water omstandigheden in een beschermd gebied) tot een maximale diepte van 4 meter. In een diepte van meer dan 1,50 meter.

 

Scuba Ranger Instructeurs
SSI instructeurs zijn alleen toegestaan om les te geven als ze zijn aangesloten bij een SSI Dive Center. Dit concept – uniek in de branche – maakt directe controle van alle actieve SSI Dive Professionals mogelijk en zorgt voor een hoge kwaliteit van onderwijs.

De Scuba Ranger Instructeurs die de kinderen leren duiken zijn niet alleen uitstekende duikers door onze strenge SSI normen, ook hebben zij een speciale opleiding om specifiek kinderen te leren duiken. Tijdens de Scuba Rangers sessies en clubactiviteiten, staat veiligheid altijd voorop; de docent-student ratio wordt altijd gehanteerd en er zijn altijd voldoende medische middelen dicht bij de hand.