Junior Open Water Diver
SSI Junior Scuba Programma’s

Ben jij al 12 – 15 jaar oud? Dan is het tijd om een gecertificeerde duiker te worden!
Een SSI Junior Open Water Diver worden is de beste manier om je duikavontuur te beginnen!

Wij zorgen ervoor dat jij je echt comfortabel voelt met de vaardigheden en de materialen die je zult gebruiken. Beginnen is makkelijk! Meldt je aan voor een junior Open Water cursus.

SSI training is zo ontworpen dat je de theorie kunt leren in je eigen tempo wanneer het jou uitkomt. Wij zullen je ondersteunen door een online training.

Voor je zwembad en open water training zal je instructeur je in passende duikuitrusting helpen, zodat je comfortabel in je “tweede huid” zit. Je krijgt voldoende oefentijd om jezelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat je begint met de Junior Open Water duiken van je opleiding.

Zodra je klaar bent met de opleiding ben je een gecertificeerd SSI Diver. SSI certificering wordt wereldwijd erkend, zodat je duikervaringen grenzeloos zijn.

Met dit programma kun je er op uit en het duiken volledig ervaren. Je wordt getraind in de benodigde vaardigheden, kennis, materialen en ervaring om je veilig en vertrouwd te voelen tijdens je open water duiken. Ook krijg je een SSI instructeur om je te begeleiden op je avonturen.

Gebrevetteerde Scuba Divers hebben het recht om te duiken onder de directe supervisie van een Dive Professional tot een maximale diepte van 12 meter.

 

Begin je avontuur vandaag!
Voor meer informatie over de Junior Open Water Diver opleiding opties neem je contact op met Duikcentrum De Beldert en start zo snel mogelijk om je duik certificering te behalen!

Als je eenmaal een gecertificeerd Junior Open Water Diver bent kun je bijna overal duiken! Vergeet niet dat je met een gecertificeerd volwassen ouder, voogd of actieve Dive Professional dient te duiken!