SSI/DAN Algemeen
Samenwerking SSI & DAN in ongevaltraining

Als een van ‘s werelds toonaangevende leiders op het gebied van duikongevaltraining biedt DAN moderne opleidingsprogramma’s in reanimatie en E.H.B.O., het gebruik van defibrillators, toepassen van eerstehulptechnieken bij duikgerelateerde verwondingen met zuurstoftoediening en nog veel meer.

De meertalige Student Kits van DAN bevatten een CD met een technisch naslagwerk plus extra ondersteunende materialen waarmee de theorie gemakkelijk te leren is. Een instructeur van SSI/DAN helpt je met het aanleren van alle praktische vaardigheden.

SSI en andere opleidingsagentschappen eisen een geldig E.H.B.O.- en reanimatiediploma als voorwaarde voor Diver Stress&Rescue- en alle Dive Leader kwalificeringen. De regels van de EUF bepalen dat alle Dive Leader kandidaten voorafgaand aan de certificering ook een bewijs moeten overleggen dat ze opgeleid zijn in het toedienen van zuurstof tijdens duikongevallen. De programma’s van DAN voldoen aan deze voorwaarden en ze zijn ook officieel erkend door andere opleidingsagentschappen. SSI presenteert de programma’s van DAN als haar primaire ongevaltrainingprogramma’s maar erkent ook de programma’s van andere agentschappen.

 

SSI biedt de volgende programma’s aan van DAN:
• DAN Basic Life Support Provider (BLS)
• DAN Automated External Defibrillator (AED) for Scuba Diving
• DAN Oxygen Provider (O2)

Meer informatie over aanvullende diensten van DAN op: www.daneurope.org