Diver Stress & Rescue

“Zorg dat je voorbereid bent op onverwachte noodgevallen.”

Stress is een belangrijke factor bij rescue situaties en duikongevallen. Via deze cursus leer je ongeval preventie en om te gaan met probleem situaties als die voorkomen.

 

Dit programma gaat over voorkoming, herkennen en oplossen van problemen aan de oppervlakte en onder water.

De cursus duurt 2 tot 4 dagen, waarin je deelneemt aan theorie en water lessen, zowel in het zwembad als in het het buitenwater. Een cursist aan wie het brevet Diver Stress & Rescue wordt afgegeven, moet in het bezit zijn van een geldig
EHBO- en reanimatiediploma plus een diploma voor het toedienen van zuurstof.

Als je meer wilt weten over Diver Stress & Rescue, dan koop je het cursus boek of de DVD, zelfs zonder dat je deel wilt nemen aan een opleiding.

 

Cursus inhoud:
Wat is stress?
Stress en duiken – Oorzaken en voorkoming
Stress herkennen en ermee omgaan
Ongevalmanagement
Reddingstechnieken
Complicaties bij een reddingsactie

Het volgen van een SSI Specialty betekent plezier hebben en praktische vaardigheden leren in het water – dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT.

 

Combineer andere specialties met Diver Stress & Rescue opleiding! Navigation of Search And Recovery zie ideale extra opleidingen. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Voor meer informatie over jouw persoonlijk specialty programma van SSI ga je naar de plaatselijke SSI facility!