Equipment Techniques

SSI Specialty Cursus: Equipment Techniques

 

“Jouw Totaal DuikSysteem is als een buddy onder water waar je altijd op moet kunnen vertrouwen!”

Duiken is veel leuker met je eigen uitrusting en daarom zal elke serieuze duiker vroeg of laat zijn eigen uitrusting aanschaffen.

 

Het programma Equipment Techniques behandelt het kiezen van de juiste uitrusting zodat je je persoonlijke duikdoelen bereikt. Daarnaast leer je tot in detail hoe je je uitrusting past en aanpast.

 

Als duikers een eigen uitrusting kopen, willen ze ook meer weten over de verzorging en het onderhoud ervan en ook over het uitvoeren van kleine reparaties.

Deze kennis leidt niet alleen tot een langere levensduur van je uitrusting, maar komt ook de veiligheid ten goede en het zelfvertrouwen bij toekomstige duiken. In dit programma zijn duiken optioneel en daarom is dit een perfecte voorbereidende specialty voordat je duikvakantie of het duikseizoen begint.

Voor meer informatie over Equipment Techniques is er een handboek of de DVD te koop, zonder de hele cursus te volgen.

 

 

 

Inhoud specialty cursus:

  • Jouw Totaal Duik Systeem: de basis
  • Jouw Totaal Duik Systeem: scuba uitrusting
  • Jouw Totaal Duik Systeem: specialty opleiding en accessoires
  • Reizen met het Totaal Duik Systeem

 

 

Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dit zijn de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de Homestudy Kit. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en ontdek je een geheel nieuwe duiksensatie met je goedpassende en gestroomlijnde uitrusting.

 

 

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Equipment Techniques, bijvoorbeeld de specialties Dry Suit Diving of Perfect Buoyancy.

 

De mogelijkheden zijn oneindig; met een kwalitatief en goedpassend Totaal Duik Systeem kun je spannende en tegelijkertijd ontspannen duiken maken waar ook ter wereld. Voor meer informatie over jouw persoonlijk specialty programma van SSI ga je naar de plaatselijke SSI facility