Boat Diving

SSI Specialty Cursus: Boat Diving

 

“Boat Diving is niet alleen maar duiken vanaf een boot – het is je garantie voor een succesvolle en ontspannen eerste duikvakantie!” In de wateren van je eigen omgeving duik je meestal vanaf de kant, maar de meeste en beste duikplekken op vakantiebestemmingen zijn zonder boten niet te bereiken.

 

In de specialty cursus Boat Diving leer je niet alleen de juiste bootduiktechnieken, maar leer je ook de juiste procedures voor het boeken van een duikvakantie met betrekking tot het kiezen van de beste reisbureaus en aanbieders van duikvakanties.

Een ander onderwerp gaat over waar je rekening mee moet houden als je met je Totaal Duik Systeem duikt.

Als je een Boat Diving programma volgt voorafgaand aan je eerste duikvakantie weet je zeker dat je goed voorbereid bent om ontspannen te kunnen genieten van de vakantie. De 2 verplichte duiken in het programma kunnen eenvoudig tijdens de vakantie gemaakt worden met een Dive Leader.

 

 

Inhoud specialty cursus:

  • Kiezen van een boot
  • Voorbereiding duiktrip
  • Reizen met een boot
  • Duiken vanaf een boot
  • Bëeindigen van de boottocht

 

 

 

Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water – dat zijn de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de Homestudy Kit. Hierdoor heb je direct plezier in het water en ervaar je al tijdens je eerste duikvakantie spannende bootduiken.

 

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met Boat Diving, bijvoorbeeld de specialty Deep Diving of Waves, Tides & Currents.

 

De mogelijkheden zijn oneindig en in de resorts van deze wereld is nog veel te ontdekken en zijn er nog vele mooie duikstekken ver weg van de kust om te verkennen. Voor meer informatie over jouw persoonlijk specialty programma van SSI ga je naar de plaatselijke SSI facility!