Junior Open Water Diver

SSI Junior Scuba Programma’s

Ben jij al 10 – 14 jaar oud? Dan is het tijd om een gecertificeerde duiker te worden!

Een SSI Junior Open Water Diver worden is de beste manier om je duikavontuur te beginnen!

Wij zorgen ervoor dat jij je echt comfortabel voelt met de vaardigheden en de materialen die je zult gebruiken. Beginnen is makkelijk! Meldt je aan voor een Open Water cursus of zet een eerste stap in het water met het SSI Scuba Diver programma.

SSI training is zo ontworpen dat je de theorie kunt leren in je eigen tempo wanneer het jou uitkomt. Wij zullen je ondersteunen door full color handleidingen, DVD’s en gratis online training om ervoor te zorgen dat je genoeg opties hebt.

Voor je zwembad en open water training zal je instructeur je in passende duikuitrusting helpen, zodat je comfortabel in je “tweede huid” zit. Je krijgt voldoende oefentijd om jezelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat je begint met de Junior Open Water duiken van je opleiding.

Zodra je klaar bent met de initiële opleiding ben je een gecertificeerd SSI Diver. SSI certificering wordt wereldwijd erkend, zodat je duikervaringen grenzeloos zijn.

Scuba Diver is de perfecte cursus voor mensen die geen tijd hebben om een hele Junior Open Water Diver cursus af te ronden. De inhoud van dit programma is ongeveer de helft van een compleet programma (SSI Open Water). Vervolgens kunt u de tweede helft en een gecertificeerde duiker worden op een ander tijdstip, overal waar het je uitkomt.

Met dit programma kun je er op uit en het duiken volledig ervaren. Je wordt getraind in de benodigde vaardigheden, kennis, materialen en ervaring om je veilig en vertrouwd te voelen tijdens je open water duiken. Ook krijg je een SSI instructeur om je te begeleiden op je avonturen.

Gebrevetteerde Scuba Divers hebben het recht om te duiken onder de directe supervisie van een Dive Professional tot een maximale diepte van 12 meter.

Wanneer u besluit om uw certificering te voltooien, kan de Scuba Diver waardering volledig worden toegeschreven aan je Junior Open Water Diver cursus. Op deze manier hoef je geen enkel deel van het programma over te doen. Na een korte update van je vaardigheid kun je je Junior Open Water Diver brevet voltooien.

Aan het eind van het programma ontvangt u uw SCUBA DIVER certificaat met vermelding van de succesvolle afronding van dit programma. Dit certificaat geeft u het recht deel te nemen aan begeleide duiken over de hele wereld. Als je ooit besluit om de opleiding voort te zetten en een gecertificeerde duiker te worden neem dan contact op met een lokaal SSI Dive Center voor meer informatie over hoe een SSI Open Water Diver brevet te behalen.

Begin je avontuur vandaag!

Voor meer informatie over de Junior Open Water Diver opleiding opties neem je contact op met Duikcentrum De Beldert en start z.s.m. om je duik certificering te behalen!

Hier een lijst met de beschikbare opleidingen voor Junior Divers:

  • Junior Scuba Diver
  • Junior Open Water Diver
  • Junior Advanced Adventurer
  • Junior Specialty Diver

Als je eenmaal een gecertificeerd Junior Open Water Diver bent kun je bijna overal duiken! Vergeet niet dat je met een gecertificeerd volwassen ouder, voogd of actieve Dive Professional dient te duiken!